Amsnag & Amtrak.com Problem

Discussion in 'Amtrak Rail Discussion' started by Rail Freak, Apr 13, 2019.

Amtrak Unlimited Discussion Forum

Help Support Amtrak Unlimited Discussion Forum:

  1. Apr 13, 2019 #1

    Rail Freak

    Rail Freak

    Rail Freak

    Conductor

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    4,771
    Location:
    Tampa Bay, Florida
    I'm trying to do my homework planning a trip, STP-PDX (Layover 1 night). Then PDX-DEN. STP-PDX went fine. Then I went back & changed the Stations & Dates for the PDX-DEN leg, but I keep getting Error Or Can't get here to there message in both Amsnag & Amtrak.com??? Any Ideas?
     
    Last edited: Apr 13, 2019
  2. Apr 14, 2019 #2

    bratkinson

    bratkinson

    bratkinson

    Lead Service Attendant

    Joined:
    Aug 7, 2004
    Messages:
    492
    Location:
    QB 101
    Completely exit your browser, not just close the amsnag window. That should clear the intermediate and twmporary files amsnag and amtrak use. If that fails, reboot your computer. I have had the same problems off and on as well and that fixes it.
     
  3. Apr 14, 2019 #3

    Rail Freak

    Rail Freak

    Rail Freak

    Conductor

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    4,771
    Location:
    Tampa Bay, Florida
    Amtrak is doing site maintenance this morning & Amsnag says it cant retreive fare page!!!!
    I rebooted again & now I'm getting the error message again!
     
    Last edited: Apr 14, 2019
  4. Apr 14, 2019 #4

    AmtrakBlue

    AmtrakBlue

    AmtrakBlue

    Conductor Gathering Team Member

    Joined:
    May 6, 2011
    Messages:
    10,858
    Location:
    Delaware
    If Amtrak is doing site maintenance than the data for Amsnag is probably not available.
     
  5. Apr 14, 2019 #5

    Ryan

    Ryan

    Ryan

    Conductor

    Joined:
    Apr 14, 2008
    Messages:
    16,709
    Location:
    OTN
    All Amsnag does is query the Amtrak website for data. If Amtrak’s site is down, or doesn’t have data for a particular trip, there is nothing Amsnag can do.
     
  6. Apr 15, 2019 #6

    JayPea

    JayPea

    JayPea

    Conductor

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    3,752
    Location:
    Colfax, WA (CFX)
    I had been checking Amsnag for a Seattle-Chicago round trip via the CS and the CZ. When I decided to book yesterday, all of a sudden the eastbound option using the CZ didn't show up on Amsnag, but the westbound did. And when I tried to book it the eastbound option on the Amtrak website didn't work either, at least on one reservation. I had to book a Seattle-Sacramento and a Sacramento-Chicago leg separately on two different reservations. Westbound was fine; I could book Chicago-Seattle trip on the CZ and CS on one reservation.
     
  7. Apr 15, 2019 #7

    Rail Freak

    Rail Freak

    Rail Freak

    Conductor

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    4,771
    Location:
    Tampa Bay, Florida
    Looks like the problem has been fixed!!!:)
     

Share This Page



arrow_white